КМЕ 47. Октобарски здравствени дани

Српско лекарско друшто - окружна подружница Крагујевац

Организује међународни конгрес:

47. Октобарски здравствени дани

Хотел Крагујевац 27-28. октобар 2022.

Програм је акредитован одлуком Здравственог савета РС као Међународни конгрес (А-1-1031/22) за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре. Број додељених бодова за учешће је следећи:

а) предавач 15 бодова,

б) усмена презентација рада 13 бодова,

в) постер презентација рада 11 бодова,

г) пасивно учешће (слушалац) 10 бодова.

Опширније...

KME - Конгрес са међународним учешћем "УЕП50" у Београду

Унија европских фонијатара и Удружење ларинголога Србије организују Конгрес са међународним учешћем у част прославе 50. годишњице УЕП-а.

УЕП 50

9 - 11. децембар 2021, Hotel Crowne Plaza, Београд

Фонијатрија као медицинска специјалност гласа је била заступљена преко 60  година, када су четири визионара и посвећена лекара одлучили да оснују Унију европских фонијатара (УЕП) 1971. Тај важан догађај  се десио у Београду, у бившој Југославији, демонстрирајуц́и спремност да се превазиђу све  баријере, у време гвоздене завесе.

Задовољство нам је да вас позовемо на прославу 50. годишњице УЕП-а у Београду. Поводом годишњице, организујемо тродневну манифестацију која ц́е пружити увид у најсавременије фонијатријске студије. Овај догађај укључује тродневне сесије које покривају све димензије фонијатрије: глас, укључујуц́и фонохирургију и ларингологију, говор и језик, гутање и дечју аудиологију.

Опширније...

КМЕ Међунардони специјалистички семинар "Дигитална медицина" у Београду

Европски центар за мир и развој Универзитета за мир Уједињених нација(ЕЦПД), Београд, у оквиру ECPD Међународног програма трансфера система знања у области здравствених наука, у сарадњи са Лонг Исланд Универзитетом (УСА), ВАМК Универзитетом (Финска), Универзитетом примењених наука Ниедеррхеин (Немачка), Националним институтом за јавно здравље Италије, Националном школом јавног здравља Грчке и Здравственом мрежом југоисточне Европе (СЕЕХН), организује ECPD МЕÐУНАРОДНИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СЕМИНАР ДИГИТАЛНА МЕДИЦИНА (Београд, 28 – 29. април 2022.)

pdf iconПрограм и пријава

КМЕ 46. Октобарски здравствени дани Крагујевац

46. Октобарски здравствени дани

Хотел Женева лукс - Крагујевац  28 - 29. октобар 2021.

arrowПрограм 2021