Састанак са директорима здравствених установа на територији РЛКЦЗС

Finansiranje-ZU-LKS-Kragujevac-2019.jpgFinansiranje-ZU-LKS-Kragujevac-2019_02.jpgFinansiranje-ZU-LKS-Kragujevac-2019_03.jpgFinansiranje-ZU-LKS-Kragujevac-2019_04.jpg


У уторак, 26.02.2019.г, у Крагујевцу је одржан састанак у организацији руководства Регионалне коморе за централну и западну Србију, са директорима здравствених установа на територији РЛКЦЗС.

Присуствовали су представници из Министарства здравља - мр сци мед. Симо Вуковић, координатор ИИ пројекта здравства МЗ РС и Драшко Лазовић, финанијски саветник ИИ пројекта здравства МЗ РС, директор ЛКС - др мед. Милан Динић, помоћник директора - спец. др мед, Миодраг Станић, руководство РЛКЦЗС на челу са председницом - мр сци. мед. Слађаном Илић, чланови Скупштине РЛКЦЗС, представници руководства других регионалних комора у саставу ЛКС као и директори и представници државних и приватних здравствених установа са територије РЛКЦЗС.

Опширније...

Обавештење - састанак са 'директорима здравствених установа

Руководство Регионалне лекарске коморе за централну и западну Србију организује састанак са директорима здравствених установа региона у циљу пружања информација о досадашњим активностима и плановима у наредном периоду.

Поред руководства Регионалне коморе, састанку ће присуствовати и активно учествовати и Мр сци мед. Др Симо Вуковић, државни секретар Министарства здравља и Др Милан Динић, Директор Лекарске коморе Србије.

Састанак ће бити одржан у уторак, 26.02.2019. год. у просторијама РЛКЦЗС у Крагујевцу (Браће Пољаковић 2Б), са почетком у 13,30 часова са следећим дневним редом:

Опширније...

Саопштење за јавност, 10. децембар 2018. године

Лекарска комора Србије апелује на све институције у земљи и иностранству које за то имају могућност, да својим активностима допринесу томе да се здравствена заштита грађана који живе на територији Косова и Метохије неометано обавља и да се здравственим установама омогући приступ свим потребним лековима и медицинским средствима.

Опширније...

Слава Свети врачи Козма и Дамјан

Слава Свети врачи Козма и Дамјан - у Крагујевцу 14.11.2018. године

slava lekarske komore kragujevac 2018 14

arrowГалерија Фотографија