KME - Конгрес са међународним учешћем "УЕП50" у Београду

Унија европских фонијатара и Удружење ларинголога Србије организују Конгрес са међународним учешћем у част прославе 50. годишњице УЕП-а.

УЕП 50

9 - 11. децембар 2021, Hotel Crowne Plaza, Београд

Фонијатрија као медицинска специјалност гласа је била заступљена преко 60  година, када су четири визионара и посвећена лекара одлучили да оснују Унију европских фонијатара (УЕП) 1971. Тај важан догађај  се десио у Београду, у бившој Југославији, демонстрирајуц́и спремност да се превазиђу све  баријере, у време гвоздене завесе.

Задовољство нам је да вас позовемо на прославу 50. годишњице УЕП-а у Београду. Поводом годишњице, организујемо тродневну манифестацију која ц́е пружити увид у најсавременије фонијатријске студије. Овај догађај укључује тродневне сесије које покривају све димензије фонијатрије: глас, укључујуц́и фонохирургију и ларингологију, говор и језик, гутање и дечју аудиологију.

С обзиром да је у питању мултидисциплинарни научни догађај, желимо добродошлицу фонијатрима, ларинголозима, оториноларинголозима, аудиолозима, говорним и језичким патолозима, акустичарима, наставницима гласа, професионалним извођачима и свима који су заинтересовани за поремец́аје говора.

Желимо да Вас обавестимо да ће цена котизације за домаће лекаре остати 150 еура, без обзира на датум регистрације и плаћања, као и да ће цена за наше учеснике који буду желели да Конгрес прате онлине преко ZOOM линка бити 75 еура.

УЕП50 је акредитован од стране Европског савета за акредитацију за континуирано медицинско образовање (ЕАЦЦМЕ®) са 12 ЦМЕ бодова.

 

Све информације о Конгресу www.uep50.org

Пријаве путем линка:https://www.uep50.org/registration-accomodation/

Секретаријат Конгреса: Aria Conference and Events, Карађорђев трг 34, Земун, Београд.

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , телефон: 011 2600 978

                                                 

Проф. др Јовица Миловановиц

Председник Удружења ларинголога Србије

Председник Организационог одбора УЕП 50

 

Доц. др Сања Крејовић Тривић

Организациони одбор УЕП 50