Четврта редовна седница ИО 22.02.2019.

IV редовна седница одржана 22.02.2019. год.

Дневни ред:

Опширније...

Четврта телефонска седница ИО 27.12.2018.

IV телефонска седница одржана 27.12.2018. год.

Дневни ред:

Опширније...

Трећа редовна седница ИО РЛКЦЗС 03.12.2018.

III редовна седница ИО РЛКЦЗС одржана 03.12.2018. год.

Дневни ред:

Опширније...